Over de auteur

Fons Jena, geboren te Leuven in 1989 en woonachtig te Overijse, is van opleiding industrieel ingenieur en werkt sinds 2018 als milieuambtenaar in een Vlaams-Brabantse gemeente (hij gebruikt liever de term ‘gemeentelijke overbevolkingsmanager’). In zijn vrije tijd zet hij zich in voor het milieu en om het thema van overbevolking op de sociale en politieke agenda te plaatsen in Vlaanderen. Naast overbevolking heeft hij een sterke interesse in ecologie en filosofie (als hij kon teruggaan in de tijd zou hij waarschijnlijk wijsbegeerte gestudeerd hebben). Dit is zijn eerste boek, maar als het van hem afhangt niet zijn laatste.

De auteur is steeds beschikbaar om gratis een lezing te komen geven voor je publiek, zowel over het boek als over het onderwerp van overbevolking. Je kan hem ook helpen met de promotie van het boek door deze afbeelding te delen met je contacten en op sociale media, of door gratis gedrukte flyers en affiches aan te vragen. Als je een recensie wil schrijven voor een tijdschrift of website dan krijg je een gratis exemplaar.

“De groeizucht van de mens en de voortdurende concurrentiestrijd tussen samenlevingen en individuen zullen niet enkel de aarde uitputten maar ook de menselijke ziel.”